Trol 2 del 2/3

Förlåt för att det har tagit sån jävla tid.

Välkomna till del 2...


Så LoverBoy64 undrar vad han har gjort för att få sin älskade Holly förbannad.
Ja, varför är hon arg? Kan det vara för att han spenderar så mycket tid med sina kompisar att han faktiskt tar med dem till sin flickväns rum samma kväll som han planerar på att förlora oskulden? Kan det vara för att han uppenbarligen älskar sina tre kompisar (Host, Clovey och Godzillaface) så mycket mer än vad han älskar sin påstådda flickvän? Kan det vara för att han troligtvis mycket hällre skulle vilja krypa in i Clovey än i Holly?
Jag vet inte säkert men möjligheterna finns.

I alla fall så bestämmer sig de tre vännerna och Jerry sig för att parkera husbilen... ehm... mitt ute i ingenstans... på en åker... bredvid en skog... vid en motorväg... och inte en enda jävla stad i sikte... inte ens ett hus inom flera kilometers radie.
Bra tänkt där författtare, alla vet väl att när man åker till en stad för att spendera tiden i staden så ser man alltid till att parkera sitt mobila hem minst 7 mil ifrån staden, för alla vet ju att det är så kul att vandra de resterande milen.

Familjen åker fortfarande runt på landsvägen och lille Josh vaknar upp och känner sig lite dålig. Han säger det till sina föräldrar och de säger att han inte skulle ha ätit så mycket. Helt plötsligt blir hela skärmen vågig och familjen förvandlas till skrattande T... Goblins medan någon häller en hink Gatorade över Josh.Han vaknar tillsist upp och inser att allt bara var en dröm (och jag som trodde att filmen var över). Så vad gör mamman i familjen när hon ser att hennes son mår illa? Hon erbjuder honom ännu mer mat förståss.
Ehm, visst, vi kör på det.
De kör förbi en luffare som ser ut som morfar Seth och ungen flyger ur bilen. Morfar Seth säger till honom att de ska hålla sig borta från Nilbog och att det är Goblinsernas palats.
Visst, varför inte?

När de väl når fram till huset i Nilbog och ser familjen de ska byta bostad med så är familjen oerhört skumma. De verkar dessutom ha fult målade sår i ansiktet och unge Joshua blir väldigt skrämd av de kassa effekterna och han inser att den här filmen suger... var tapper unge man, var tapper.
När de har vinkat av den andra familjen och kommit in i huset så är de väldigt hungriga. Deras vänner från Nilbog har dukat fram mat åt dem... all denna mat har grönt slime på sig. Jag vet vad ni tänker: Hur löser Josh det här?
Svaret är: Han gör det inte. Han låter sin morfar lösa det istället. Morfar Seth löser detta genom att "stanna" tiden, trots detta kan vi tydligt se att allting i hela jävla rummet rör sig. Skickligt gjort där Claudio Fragasso ty du är sannerligen en mästare på filmandets konst.

Josh får nu en halv minut på sig att hitta på något annars kommer hela hans familj att dö (Morfar Seth, möt Jigsaw, jag tror att ni kommer gilla varandra) och vad gör han?
Han pissar på maten. Jag önskar verkligen att jag hittade på det här men jag är fullt seriös.

*Suck*

Detta slutar dock med att hans pappa bär upp honom till rummet, skriker på honom att man inte pissar på gästvänlighet och sen säger han att ingen i familjen ska äta förrän Josh äter.

Efter det händer det lite oförklarliga saker och sen ser Holly Morfar Seths spegelbild i sin spegel. Hon ropar på familjen och då är det förstås klart att Seths flytande huvud i spegeln försvinner.
Josh säger i alla fall att "jag kan sova här, jag är inte rädd" och sen går han och pratar med Morfar Seth som säger att Nilbog är Goblinsernas hemvist och kungarike.

Fortsättning följer...

RSS 2.0